”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

Casper Berthelsen - Øland A/S

1. november 2020 kommer 36-årige Casper Berthelsen “hjem” til Øland. Sådan føler han det i hvert fald.

Efter en periode i andet job vender Casper Berthelsen tilbage til Øland som butikschef i Skejby i Aarhus. Især kollegaerne og kulturen i Øland spillede ind, da han tog beslutningen om at vende retur.

Da ventilations- og installationsvirksomheden Øland åbnede en ny butik i Skejby i 2018, var det med Casper Berthelsen ved roret. Efter godt et år skiftede han butikschef-stillingen ud med en projektleder-stilling i Ikas, men vender fra 1. november retur til Øland.

”Jeg er kommet i Øland i mange år, først som kunde og senere som medarbejder, og jeg har altid følt, at det var et rart sted at være. Så jeg står lidt med en følelse af ’ude godt, men hjemme bedst’,” fortæller Casper Berthelsen, der kommer tilbage i sin gamle stilling som butikschef.

Casper Berthelsen glæder sig til at komme tilbage til sine gamle kolleger, og forventer hurtigt at komme tilbage i rutinen. Ambitionen er at kravle højt op ad karrierestigen i Øland over de næste mange år. Det var således ikke en svær beslutning da Øland ringede og spurgte, om han ville komme tilbage.


Om Øland A/S
Øland er Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter. Virksomheden har vind i sejlene og har lige siden opstarten som enkeltmandsvirksomhed i 1980 haft fremgang hvert eneste år. I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet med 110 medarbejdere og et stærkt fokus på kundeviden og kompetencer. Øland indgår sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl, byggemarkedskæden Optimera og rørvirksomheden Heradan i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. Der er flere oplysninger om Øland på www.oeland.dk.