”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

Ventilationsinstallation på tag afsluttet med Isocover, der giver en flot neutral finish.

Slut med våd isolering på rørene..

Som det fremgår af det sidste fagblad for isoleringsarbejde, er korrosion under isolering (CUI) et stort problem, der er skyld i 40-60% af vedligeholdelsesomkostningerne på rør. information kontakt Øland A/S.

Læs mere

Ændring af fragtafregning pr. 1. marts 2015 hos Øland A/S.

Måske var du en af dem, som deltog i vores seneste kundeundersøgelse, og dermed har bidraget til vores nyeste tiltag, Logistik Med Logik. Undersøgelsen viste en tydelig usikkerhed omkring måden hvorpå vi som andre i branchen afregner fragt, med manglende gennemskuelighed til følge.

Men ikke nok med at I, vores kunder hjalp os til at belyse denne usikkerhed, så har mange af jer også selv bidraget med gode løsningsforslag. Forslag, som har hjulpet os til at tænke og afregne fragt på en helt ny måde. Vores nye tiltag, Logistik Med Logik, har til formål på en enkel og simpel måde at skabe gennemsigtighed, og ikke mindst fjerne enhver usikkerhed for dig som kunde.

Læs mere

Nyhed - Svejsemaskiner.

Læs mere som pdf-fil her.

flexit

Vores samarbejdespartner Flexit, som udvikler og producerer energieffektive luftbehandlingsaggregater, har gjort det igen. En helt ny aggregatserie med mange fordele til dig. Nogle af de mange fordele du får, er levering fra dag til dag, mulighed for anden automatik, fleksibel opbygning, så de kan benyttes både til højre- og venstremontering, med adgang fra begge sider.

Med den nye Flexit får du:

  • Både gavl- og topmontering
  • Kompakt unit med indbygget varmeflade
  • Standard Siemens CS-2000 automatik (kan også leveres for anden automatik)
  • Luftmængder op til 5.000 m3/h
  • Kan som standard benyttes for både højre og venstre model. (KombiFlexit)
  • Meget konkurrencedygtige priser