”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

Åbningstider forår Øland 2023

Åbningstider jul/nytår 2023

Situationen på det globale stålmarked har over den seneste periode udviklet sig i en negativ retning, og der er for nuværende kun indikationer på, at denne udvikling desværre forværres.
Læs mere (pdf 235 kb)

Leverings- og åbningstider relateret til Corona virus situationen.

VERSO Pro 2 er avancerede og yderst effektive ventilationsaggregater med en luftstrømskapacitet på 1000 – 40000 m³/h.

Modulært rammeløst kabinet design:
Avanceret PVCprofilteknologi sikrer de bedste kabinet egenskaber med minimale energitab, laveste lydniveauer, højeste lufttæthed og mekanisk holdbarhed.

Modulært design åbner en lang række muligheder - faktisk 1,6 millioner kombinationer.

”Plug and Play” integreret C5-kontrolsystem
Kontrolsystem skabt til fagfolk til at styre komplekse termodynamiske processer og til at opnå højeste energibesparelser. Enhederne ankommer forudindstillet fra fabrikken – simpelthen ”Plug and Play”.

Ultra-Premium IE5-klasse ventilatorer
VERSO Pro 2 ventilationsaggregater er udstyret med de mest effektive komponenter. Mere end 90% af effektiviteten opnås med Ultra-Premium IE5-klasse PMmotorer med meget effektive frekvensomformere og en ny generation af skovlhjul.

Kontakt os i dag
Tag kontakt til din lokale Øland-konsulent for mere info omkring levering og installation

Hent pdf-brochure om VERSO Pro 2 »

Se video om VERSO Pro 2 »

Paroc HVAC Fire Blackcoat
Paroc HVAC Blackcoat - Køb hos Øland A/S

Paroc har lige lanceret et nyt helhedskoncept for brandsikring af ventilationskanaler. Et unik produkt som du selvfølgelig kan købe hos Øland.

Tag kontakt til din lokale Øland-konsulent for mere info »

Med et bredere sortiment, en bedre ydeevne og et nyt sort yderlag har Paroc yderligere forbedret og forenklet dimensioneringen og installationen. Testet og certificeret i henhold til EN1366-1.

En ny generation af brandsikring

De nye BlackCoat-produkter kombinerer unikke brandtekniske egenskaber med en diskret og elegant finish. Disse egenskaber, kombineret med det nye sorte yderlag, gør PAROC HVAC Fire BlackCoat ideel til brug i miljøer, der stiller krav til æstetikken, som f.eks. biografer, indkøbscentre, operahuse og teatre.

Den nye PAROC HVAC Fire består af tråvævsmåtter og plader af stenuld, der fås i to forskellige varianter:

  • yderlag i sort aluminiumslaminat – BlackCoat
  • yderlag i tynd non-woven – Comfort

Hent pdf-brochure her

Ventilationsinstallation på tag afsluttet med Isocover, der giver en flot neutral finish.

Slut med våd isolering på rørene..

Som det fremgår af det sidste fagblad for isoleringsarbejde, er korrosion under isolering (CUI) et stort problem, der er skyld i 40-60% af vedligeholdelsesomkostningerne på rør. information kontakt Øland A/S.

Læs mere

Ændring af fragtafregning pr. 1. marts 2015 hos Øland A/S.

Måske var du en af dem, som deltog i vores seneste kundeundersøgelse, og dermed har bidraget til vores nyeste tiltag, Logistik Med Logik. Undersøgelsen viste en tydelig usikkerhed omkring måden hvorpå vi som andre i branchen afregner fragt, med manglende gennemskuelighed til følge.

Men ikke nok med at I, vores kunder hjalp os til at belyse denne usikkerhed, så har mange af jer også selv bidraget med gode løsningsforslag. Forslag, som har hjulpet os til at tænke og afregne fragt på en helt ny måde. Vores nye tiltag, Logistik Med Logik, har til formål på en enkel og simpel måde at skabe gennemsigtighed, og ikke mindst fjerne enhver usikkerhed for dig som kunde.

Læs mere

Nyhed - Svejsemaskiner.

Læs mere som pdf-fil her.

flexit

Vores samarbejdespartner Flexit, som udvikler og producerer energieffektive luftbehandlingsaggregater, har gjort det igen. En helt ny aggregatserie med mange fordele til dig. Nogle af de mange fordele du får, er levering fra dag til dag, mulighed for anden automatik, fleksibel opbygning, så de kan benyttes både til højre- og venstremontering, med adgang fra begge sider.

Med den nye Flexit får du:

  • Både gavl- og topmontering
  • Kompakt unit med indbygget varmeflade
  • Standard Siemens CS-2000 automatik (kan også leveres for anden automatik)
  • Luftmængder op til 5.000 m3/h
  • Kan som standard benyttes for både højre og venstre model. (KombiFlexit)
  • Meget konkurrencedygtige priser