”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

Butiksudvidelse trækker håndværkere til Øland på Sadelmagervej

Efter en omfattende ombygning er der blevet plads til flere varer på hylderne og et helt nyt forretningsområde hos ventilationsspecialisten Øland i Vejle. 100 kvm med værktøj, ventilationskomponenter og teknisk isolering er et slarafenland for håndværkere. Den nye butik ligger sammen med Ølands store lager på 1450 kvm.

Med en investering på godt to mio. kroner har ventilationsspecialisten Øland fordoblet sit butiksareal på Sadelmagervej og kan nu byde håndværkerne indenfor i en stor, lys butik på 100 kvm med alt i ventilation og teknisk isolering.

Butikken, som ligger sammen med Ølands 1450 kvm store lager, har langt flere varer på hylderne end tidligere. Muligheden for at se alle varerne i butikken har fået omsætningen til at stige.

Der er også blevet plads til et nyt forretningsområde – teknisk isolering – som Øland forventer sig meget af. Det nye tiltag er populært blandt håndværkerne, og flere og flere lægger vejen forbi butikken på Sadelmagervej, som er den eneste af sin slags i trekantsområdet.

-Det er rart at se, at vores satsning på at udvide var rigtig. I mange år har ventilation og teknisk isolering været opfattet som nicheområder. Men i takt med det stigende fokus på energiforbrug og indeklima vinder disse forretningsområder frem og fylder mere og mere i installatørernes og montørernes leverancer. Hidtil har de skullet køre langt for at få rådgivning og købe komponenter. Med vores centrale placering i Vejle kan vi servicere et meget stort område, siger Ulf Tang Jørgensen, afdelingsleder i Øland Vejle.

Ulf Tang Jørgensen fortæller, at mange håndværkere er overraskede over, hvor stort sortimentet i den ombyggede butik er. Før i tiden var der kun plads til udvalgte varer på hylderne, mens resten lå på lageret. Den nye synlighed betyder, at der ryger flere varer over disken.

-Vi får rigtig mange positive tilkendegivelser. Det betyder meget for håndværkerne, at de kan slippe for at køre rundt og hente varer flere steder. Den transporttid, de sparer, kan jo omsættes til kundetid, siger Ulf Tang Jørgensen og fortæller at Ølands sortiment er firedoblet efter ombygningen.

Ønsker du flere oplysninger, kontakt venligst:
Afdelingsleder Ulf Tang Jørgensen, Øland Vejle, tlf. 48 78 40 20.

Om Øland A/S
Øland er Danmarks førende leverandør af ventilationsprodukter. Virksomheden har vind i sejlene og har lige siden opstarten som enkeltmandsvirksomhed i 1980 haft fremgang hvert eneste år. I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet med 110 medarbejdere og et stærkt fokus på kundeviden og kompetencer. Øland indgår sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl, byggemarkedskæden Optimera og rørvirksomheden Heradan i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter.