”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

Jacob Wahlers Jensen

Med en baggrund som VVS-installatør og 20 år inden for salg til VVS-branchen er det en erfaren mand, der sætter sig i stolen som salgschef for ventilation i Øland. Jacob Wahlers Jensen overtager posten efter Flemming Weinrich Christensen, der har valgt at skifte til et job hos GL VVS, som er en af Ølands kunder.

Jacob Wahlers Jensen betræder ikke ny jord hos Øland. Han har været ansat i virksomheden som salgskonsulent i halvandet år og har et grundigt kendskab til forretningen og kunderne. Han får ansvar for både den interne og eksterne salgsafdeling med 25 medarbejdere.

- Jacob er det helt rigtige match til rollen som salgschef. Det falder ham så naturligt at tænke i bredden og se mulighederne i integrationen mellem Øland og AiRFORCE, som vi købte i 2021 med henblik på at blive systemleverandør. Han er en engageret og medrivende person, der tænker i teams, og han har modet til at udvikle både sig selv og andre, siger administrerende direktør i Øland Carsten Madsen og fortæller, at tanken oprindeligt var at ansætte en udefra.

- Vi har haft bureau på opgaven, fordi vi gerne ville hente friske kræfter ind, men Jacob scorede højst i alle test, og så skal man have modet til at forlade sin kongstanke. Selvom han ikke har været leder før, er jeg sikker på, at vi kan udvikle ham til en dygtig salgschef, siger Carsten Madsen.

Jacob Wahlers Jensen har blandt andet været salgskonsulent i Swegon Ventilation, Dantherm Technologies og Aliaxis. Ud over at flytte fokus fra komponent- til systemsalg forventer han ikke ændre Ølands salgsfilosofi.

- Det ligger både i mit og Ølands DNA, at man skal møde kunden i øjenhøjde, uanset om man taler med montøren på byggepladsen eller direktøren på kontoret. Alle skal føle sig velkomne i vores hus. Man kan selvfølgelig ikke gøre alle tilfredse, men vi skal altid give det et skud. Det er det, der kendetegner måden, vi arbejder på i Øland, og det skal vi naturligvis blive ved med, siger Jacob Wahlers Jensen.


Om Øland A/S
Øland er Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter. Virksomheden har siden opstarten som enkeltmandsvirksomhed i 1980 haft fremgang hvert eneste år og beskæftiger i dag 150 medarbejdere. Øland har gennem strategiske opkøb bevæget sig fra komponent- til systemleverandør. Senest har AiRFORCE, som er en af de tungeste rådgivende leverandører inden for ventilation og brandsikkerhed i ventilationssystemer, tilsluttet sig familien. Øland indgår sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. Læs mere om Øland A/S her.