”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

CleanVent® leveres som standard hos Øland A/S

CleanVent-teknologien holder dine ventiler rene

Snavsede indblæsnings- og udsugningsventiler er blevet et almindeligt og ret skæmmende syn i mange bygninger. Resultatet er en ikke særlig attraktiv fremtoning og en nedsat luftkvalitet indendørs samt et øget energiforbrug.

Den unikke Avalon®-belægning

Den innovative løsning er CleanVent® – med den unikke Avalon®-belægning – der gør overfladen på ventilerne smudsafvisende. Fläkt Woods er den eneste virksomhed i verden, der har denne belægning på deres ventiler - og denne leveres nu som standard hos Øland A/S.

Hent pdf-brochure om CleanVent®-ventiler her

De smudsafvisende egenskaber i vores CleanVent®-ventiler er inspireret af et fænomen fra naturens verden, hvor der er fundet superhydrofobiske selvrensende overflader i bladene fra Lotusblomsten.

Fordele ved CleanVent®

  • Ser æstetisk ud i længere tid
  • Mindre behov for rengøring
  • Bedre luftkvalitet indendørs
  • Økonomisk levetid
  • Konstant teknisk ydeevne
  • Lang levetid
  • En sikker og miljøvenlig løsning
  • Velegnet til alle bygninger

Ønsker du flere oplysninger, kontakt venligst:

Vibeke Bjerre Hussmann, Produktchef/Product Manager -  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Om Øland A/S
Øland er Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter. Virksomheden har vind i sejlene og har lige siden opstarten som enkeltmandsvirksomhed i 1980 haft fremgang hvert eneste år. I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet med 110 medarbejdere og et stærkt fokus på kundeviden og kompetencer. Øland indgår sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. Læs mere om Øland A/S her.