”Øland kanalsystem er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.”

Lars Hejlsvig Aagaard

Lars Hejlsvig Aagaard

Ole Waldorf Christensen

Ole Waldorf Christensen

Med købet af Uniq Comfort tager Øland at tigerspring ind på aggregatmarkedet. Virksomheden opruster både på faglige kompetencer og får forhandlingen af ventilationsanlæg fra Komfovent. Opkøbet er strategisk vigtigt for Øland, som flytter sig fra at være komponentleverandør til systemleverandør.

Det er to dybt erfarne aggregatspecialister, der skal fronte Ølands nye aggregatdivision. Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen har siden 2005 drevet virksomheden Uniq Comfort med speciale i ventilationsaggregater fra litauiske Komfovent. De har sammen etableret Komfovent som et anerkendt og efterspurgt varemærke i Danmark, og det er den store faglige viden om produkterne og brugen af disse, de nu tager med ind i Øland.

-Vi er vant til selv at have alle kasketter på, fra salg og markedsføring til rådgivning, installation og bogholderi. Nu kommer vi ind under en meget større paraply med alle de nødvendige stabsfunktioner, så vi kan koncentrere os om det, vi i virkeligheden brænder for: Rådgivning og salg til kunderne. Vi får nogle helt andre muskler og et fantastisk afsæt for at etablere Øland som en betydelig spiller på aggregatmarkedet, siger Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen.

Kender hinanden fra Novenco

Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen ansat som salgsingeniører i Øland med ansvar for at opbygge den nye aggregatdivision, der foreløbig tæller fire medarbejdere. Før de etablerede Uniq Comfort i 2005, var de begge hos Novenco. Lars Hejlsvig Aagaard nåede at få 10-års nålen i Novenco, hvor han arbejdede som projekt- og salgsingeniør og senest salgschef. Ole Waldorf Christensen var i Novenco i syv år, først i udviklingsafdelingen og senest som eksportsælger.

-Det var en gammel drøm for os begge at etablere egen virksomhed, og det har været nogle enormt spændende og lærerige år i Uniq Comfort. Der er et meget stort potentiale for Komfovent i Danmark, men vi havde nået loftet i vores lille virksomhed. I Øland kan vi trække på masser af kompetencer, muskelkraft og et stort netværk af kunder, siger Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen.

“Den lille bekymring, de havde, over at skulle slippe friheden i egen forretning, er for længst forduftet.“

-Vi er kommet ind i en stor familie med højt til loftet og en meget entreprenant kultur. Der er et meget stærkt DNA i Øland og et fælleskab om at være der for kunderne. Det minder meget om måden, vi selv drev Uniq Comfort på. Nu er vi bare kommet ombord på en supertanker, og det føles rigtig godt, siger de to nye salgsingeniører i Øland.

Ønsker du flere oplysninger, kontakt venligst:

Presserådgiver Hanne Hyldborg, 29 69 42 10
Presserådgiver Mads Byder, 20 62 77 27


Om Øland A/S
Øland er Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter. Virksomheden har vind i sejlene og har lige siden opstarten som enkeltmandsvirksomhed i 1980 haft fremgang hvert eneste år. I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet med 110 medarbejdere og et stærkt fokus på kundeviden og kompetencer. Øland indgår sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl, byggemarkedskæden Optimera og rørvirksomheden Heradan i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. Der er flere oplysninger om Øland på www.oeland.dk.