Velkommen til Øland A/S i Aabenraa

Er du god til at tage fat?
Har du flair for godt håndværk?
Er du mødestabil og kan indgå i et team?


Så kunne dette job være en god mulighed for dig.


Velkommen til Øland!

Hos Øland producerer og forhandler vi produkter til ventilation og isolering – og der er godt gang i forretningen. Det mærker du tydeligt, når du træder ind i produktionen, for her har vi travlt. Derfor leder vi nu efter dig, som kan hjælpe os med at få ordrene produceret og sendt ud af huset.

I produktionen skærer, valser, klipper, bukker, isolerer, samler og punkt svejser vi tyndplade, så vi til sidst har flotte og lufttætte ventilationskomponenter.

At arbejde i produktionen hos Øland i Aabenraa
Som medarbejder i produktionen hos Øland, er det vigtigt at du er mødestabil og kan indgå i et team. Når du starter i produktionen, vil du blive ført igennem et on-boardingsprogram på 4 uger, hvor du blandt andet vil få en grundig introduktion til de maskiner du skal anvende. Derfor er det ingen betingelse at du har relevant erfaring, men selvfølgelig en fordel for dig. Det vigtigste for os er, at du har gåpåmod, kan samarbejde, og er en stabil arbejdskraft.

De opgaver du særligt vil berøre i din dagligdag er:

  • Klippe, valse og bukke tyndplade individuelt og i teams.
  • Gennemførsel af samle-, isolerings- og punktsvejse opgaver individuelt og i teams.
  • Pakning af varer på palle.
  • Evt. truck-kørsel

Her føler du dig velkommen
Hos Øland er sikkerheden i højsæde og vi værdsætter det gode sammenhold, og vi gør meget for, at du lærer dine kolleger bedre at kende – både i og ude for produktionen.


Er du vores nye kollega?
Vi er hele tiden på udkig efter en ny kollega, og har altid plads til den rigtige profil. Så derfor kan du altid søge uopfordret på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål vedr. denne stilling kan du ringe til Driftsleder Chris Jørgensen eller Fabrikschef Michael Lauridsen på 70 20 19 11.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Øland A/S
Øland er Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter. Virksomheden har vind i sejlene og har lige siden opstarten som enkeltmandsvirksomhed i 1980 haft fremgang hvert eneste år. I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet med 110 medarbejdere og et stærkt fokus på kundeviden og kompetencer. Øland indgår sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter. Læs mere om Øland A/S her.