Øland A/S afdeling i Kliplev

Produktionsmedarbejder, dag til REK-afdeling søges til Øland A/S i Kliplev
Ønsker du at blive en del af et godt hold, hvor vi i høj grad sætter pris på kvalitet, vidensdeling, sparring og har et godt arbejdsmiljø med stor frihedsgrad og medindflydelse, så er dette måske det helt rigtige job for dig.

Velkommen til Øland!

Hos Øland producerer og forhandler vi produkter til ventilation og der er godt gang i produktionen. Det mærker du tydeligt, når du træder ind i produktionen, for her har vi travlt. Derfor leder vi nu efter dig, som kan hjælpe os med at få ordrerne produceret og sendt ud af huset til vores mange kunder.

Øland producerer og leverer produkter inden for ventilation. I produktionen skærer, valser, klipper, bukker, isolerer, samler og punktsvejser vi tyndplade, så vi til sidst har flotte og lufttætte ventilationskomponenter.

Vi har rigtig travlt og derfor brug for flere kolleger

Dine primære opgaver omfatter:

 • Produktion af alle typer ventilationskomponenter
 • Kvalitetskontrol af producerede varer
 • Daglig rengøring og oprydning i afdelingen
 • Klargøring og pakning til forsendelse af producerede emner

Kvalifikationer:

 • Din baggrund er ikke så vigtig, da vi sikrer en grundig oplæring af dig, inden du indgår i driften. Det vil naturligvis være en fordel hvis du tidligere har arbejdet i en produktion.
 • Du skal kunne læse, tale og forstå dansk, da opgaver og produktionstegninger fremgår på dansk.
 • Du har gode samarbejdsevner, og det er en selvfølge for os, at du leverer en god kvalitet i dit arbejde, og at du vægter sikkerhed højt i dagligdagen.

Vi tilbyder:

Daghold

 • mandag-torsdag kl. 06:00 til 14:30
 • fredag 06:00 til 13:30

Aften/Nat

 • Søndag kl. 23:00 – 06:00 
 • Mandag-torsdag kl. 22:00 til 06:00 (fremover 22:30-06:30)

At arbejde i produktionen hos Øland i Kliplev.

Som medarbejder i produktionen hos Øland, er det vigtigt at du er mødestabil og kan indgå i og arbejde i team. Når du starter i produktionen, vil du blive ført igennem et ”On-bording program” på ca. 4 uger, hvor du blandt andet vil få en grundig introduktion til de maskiner og produkter du skal anvende i din arbejdsdag. Derfor er det ingen betingelse at du har relevant erfaring, men selvfølgelig en fordel for dig. Det vigtigste for os er, at du har gåpåmod, kan samarbejde, og er en stabil arbejdskraft.

De opgaver du særligt vil berøre i din dagligdag er:

 • Klippe, valse og bukke tyndplade individuelt og i samarbejde med dine kollegaer.
 • Gennemførsel af samle-, isolerings- og punktsvejseopgaver individuelt og i teams.
 • Pakning af varer på palle til forsendelse

Her føler du dig velkommen
Hos Øland er sikkerheden i højsæde og vi værdsætter det gode sammenhold, og vi gør meget for, at du lærer dine kolleger bedre at kende – både i og uden for produktionen. Dette sker igennem vores sociale aktiviteter i personaleforeningen.

Vil du vide mere om Øland, kan du læse vores virksomhedsbeskrivelse, eller her på www.oeland.dk.

Er du vores nye kollega?
Vi er på udkig efter en ny kollega, og leder lige nu efter den rigtige profil. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål vedr. denne stilling kan du ringe til Produktionschef Dennis Michael-Jacobsen på tlf. 26875065 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

------- Vi ser frem til at modtage din ansøgning -----------