Vi søger en servicetekniker til Sjælland.
Ønsker du at blive en del af et godt hold, hvor vi i høj grad sætter pris på kvalitet, vidensdeling, sparring og har et godt arbejdsmiljø med stor frihedsgrad og medindflydelse, så er dette måske det helt rigtige job for dig.

Øland & AiRFORCE

Øland/AiRFORCE er en rådgivende leverandør af ventilationsudstyr til det danske ventilationsmarked. Virksomheden bygger på høj faglig viden, hvor kundernes tilfredshed er i højsædet. Vores målsætning er at levere produkter og systemløsninger, som er tilpasset lovgivningen samt kundens behov og ønsker. Vi ønsker, gennem stærk faglighed, dialog og godt samarbejde, at være den foretrukne leverandør af ventilationsudstyr til det danske ventilationsmarked.

AiRFORCE fusionerede pr. 1. september 2022 med Øland A/S. Vi er samlet set ca. 140 medarbejdere i organisationen. Du bliver en del af et ungt team af engagerede kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Vi har et meget uformelt arbejdsmiljø i en fagligt inspirerende og fleksibel organisation med korte beslutningsveje.

Stillingen

Vi søger en selvstændig, kvalitetsbevidst og systematisk servicetekniker til opstart, indkøring og funktionsafprøvning af primært ventilationsaggregater og systemer til brandsikring af ventilationsanlæg. Der vil ligeledes være opgaver ifm. parkeringsventilation, automatiske brandventilationsanlæg og røgudluftningssystemer.

Funktionsafprøvningen består typisk af funktionskontrol af alle mekaniske komponenter, elektrisk gennemgang af installationen, kalibrering og rensning af følere og detektorer, indstilling, justering og optimering af automatik samt en komplet funktionstest. Efter hver fuldført opgave udarbejdes servicerapporter samt evt. fejl- og mangellister.

Profil

Du er uddannet elektriker, gerne med erfaring i styrings- og reguleringsteknik, eller har solid el-teknisk indsigt. Du har erhvervserfaring fra en lignende stilling, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med opstart af ventilationsaggregater samt fejlfinding generelt. Ligeledes vil erfaring med indreguleringsteknik og forskellige BUS-kommunikationssystemer være en fordel, men det er ikke et krav. Der vil ske en grundig oplæring fra vores nuværende serviceteam samt fra vores automatikafdeling.

Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Du arbejder struktureret og er i stand til koordinering af egen tid. Du har flair for kundepleje, er fleksibel og omstillingsparat, da opgaverne ofte er varierende, og nogle opgaver er uden for normal arbejdstid. Du har teknisk flair, er logisktænkende og praktisk begavet.

Du skal kunne kommunikere på dansk, både skriftligt og mundtligt.

Det er et krav, at du har B-kørekort.

Arbejdstid og sted

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Du vil til daglig primært arbejde fra din servicebil eller fra vores kontor i Brøndby.

Ansøgningsfrist: 25. marts 2023.

Du er velkommen ti l at kontakte Service- og automatikchef Asger Jeppesen på telefon 2323 8042, hvis du har spørgsmål.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.